Vonkajšia ochrana mäsových výrobkov a syrov.

100 % ochrana surových a tepelne opracovaných výrobkov namáčaných v našich emulziách.

Vysoko účinné namáčacie emulzie radu Epiderm a KristallEX
1. Epiderm – roztok určený pre nejedlé obaly
2. KristallEX – roztok určený pre jedlé obaly

1. Rada Epiderm XF1- XF4 vytvára mimoriadne flexibilný ochranný film a je vhodný pre všetky fermentované a tepelne opracované mäsové produkty v iných ako prírodných /konzumovateľných/ obaloch.

Epiderm XF tvorí číry, lesklý film, ktorý dodáva povrchu produktu opticky príťažlivý vzhľad, lesk a zvýrazňuje prirodzenú farbu povrchu. Poskytuje vynikajúcu ochrannú funkciu proti kontaminácii plesňami a baktériami a chráni pred kryštalizáciou.

2. Rada KristallEX Arome Pure je roztok pre aromatickú rafináciu potravín a zvyšuje vonkajšiu atraktivitu vášho vysoko kvalitného sušeného mäsového výrobku.

S KristallEX Arome Pure WS dáte sušeným klobásam, šunkám a výrobkom zo slaniny príjemnejší vonkajší vzhľad.

Kristall EX Arom Pure OS (OS+) je mierne aromatická zmes určená na ochranu výrobkov v prírodných črevách pred plesňami a krištalizáciou, tiež na chuťové zdokonalenie potravín + zvýšenie vonkajšej atraktívnosti sušeného mäsového výrobku.

Výrobky-klobásy, šunky a tiež celé mäsá a slaniny dostávajú príjemný lesklý vzhľad.

Na rozdiel od iných prípravkov sa môže aplikovať aj na už infikované produkty bez toho, aby bolo potrebné vopred „čistiť“ povrch produktu.

Okrem absolútneho odstránenia problémov Vám vieme zaručiť aj opticky atraktívny vzhľad, jas a dôraz na prirodzené farby povrchu.

Emulzie sú vhodné aj na úpravu údených mias.

Po zaschnutí povrchu je možné výrobky zabaliť do akéhokoľvek typu obalového materiálu, do ochrannej atmosféry plynu, perforovanej fólie atď.

V galérii prílohe je viacero obrázkov, v prípade záujmu Vám radi poskytneme bližšie informácie .

Ak chcete dosiahnuť tento typ TOP kvality, dvojité resp. trojnásobné predĺženie trvanlivosti, radi vám pomôžeme.